Follow your Inner Fire

SJAMANISTISCH RITUEEL

Jouw hart is het centrum van je lichaam
Het pompt elke seconde, bloed, zuurstof en voedingsstoffen door je lichaam. Naast het lichamelijk proces, zijn er tal van andere processen actief met betrekking tot je hart. Wil jij ontdekken wat jij nodig hebt om je innerlijk vuur op te laaien en je diepste intenties krachtig neer te zetten met een vlijmscherpe focus?

Sjamanisme - Inner Fire 01Waar loop jij warm voor?
Jouw wensen, enthousiasme en verlangens zijn ook onderdeel van je hart. Waar jij warm voor loopt is jouw innerlijk vuur. Maar zeg nou zelf, wanneer heb jij dat voor het laatst echt voelen branden? Het kan zijn dat je bent opgebrand, uitgeblust of dat je het steeds moeilijker vindt om voldoening te vinden in je leven.

De vijand
Als jij je innerlijk vuur niet voorziet van zuurstof, zal het doven. In de loop van je leven kun je in situaties verzeilt zijn raken waardoor je je niet eens meer bewust bent dat jij ooit een groot vuur in je had. Ook ervaringen uit je verleden, angsten, oud zeer, overtuigingen en oordelen van buitenaf zijn een vijand voor jouw innerlijk vuur.

Sjamanisme - Inner Fire 02De voedingsbron van jouw innerlijk vuur
Helaas weten heel veel mensen niet meer waar zij warm voor lopen of ze durven er niet aan toe te geven. Dit heeft zowel lichamelijke als geestelijke gevolgen. Bevrijd jezelf en maak het smeulende vuurtje weer wakker. Door middel van o.a. Sjamanistisch reizen en diverse andere Sjamanistische technieken maak je contact met je innerlijk vuur. Je gaat op zoek naar jouw voedingsbron en laat achter je wat niet meer dient.

Werken vanuit Sjamanisme
Je diepste intenties krachtig neer zetten met vlijmscherpe focus? Je wordt onder andere door de Sjamanistische drum begeleidt. Dit is als de hartslag van Moeder Aarde. We werken vanuit verschillende bewustzijnslagen. Door de drum is het makkelijker om hierin mee te gaan en je open te stellen om waar te nemen op meerdere niveaus. In het Westen zijn we zo gewend om vanuit je hoofd te leven, maar daardoor ontgaan je veel dingen. Maar er is zoveel meer te ervaren! Dat en meer wil ik je meegeven tijdens deze dag.

Datum

Tijden


Aankomst thee/koffie 09:30 uur. Start 10:00 – 17:00 uur

Prijs


€ 95

Trek makkelijke en warme kleding aan, eventueel sloffen. Neem ook wandelschoenen mee en warme jas. Het is naast de deur.