Mini quest en werken met paarden

22 en 23 juli of 25 en 26 juli
Unieke 2 daagse quest met diepgang en transformatie.
Bezoek krachtplekken, ervaart paardenkracht en ontdekt je persoonlijke kracht

Tijdens deze intense mini quest word je onder begeleiding van paardencoach Astrid Stijger en Sjamaan Humming Blue Whale uitgenodigd om de diepere lagen in jezelf te onderzoeken. Stel je open om de antwoorden op je levensvraag te ontvangen. Laat je onderdompelen in de helende en transformerende energie die deze quest je te bieden heeft. Je komt herboren terug en neemt antwoorden naar huis.

dag 1Dag 1
De energie van de krachtplekken (o.a. Hunebedden) die we bezoeken ondersteunen jouw innerlijk proces. Hierdoor is het voor jou makkelijker om toegang te krijgen tot diepere bewustzijnslagen. Gedurende deze twee dagen begeleidt Sjamaan Humming Blue Whale je. Waarbij zij gebruik maakt van oeroude Sjamanistische rituelen en healings-technieken om blokkades en alles wat jou niet meer dient te transformeren.

Dag 2Dag 2
De ochtend staat in het teken van het fine-tunen van jouw persoonlijke vraag. Gedurende de dag helpt Humming Blue Whale je bij het opnieuw openen van je bewustzijn. Waardoor je makkelijker toegang hebt tot de bron van jouw antwoorden. Het Sjamanistische ritueel dat volgt staat in het teken van oude energieën transformeren, die soms meerdere generaties oud zijn. Na dit intensieve voorwerk ben je klaar om met paardencoach Astrid en haar kudde aan de slag te gaan.

dag 3Oog in oog met het paard, zie je je eigen spiegelbeeld
Onder begeleiding van paardencoach Astrid Stijger laten de paarden je duidelijk zien wat je te doen staat om de volgende stap te zetten. De paarden helpen je helderheid te brengen ten op zichtte van je vraag.
Astrid ondersteunt, begeleidt en vertaalt jouw proces met de paarden zodat je met een helder antwoord naar huis gaat.

2 daagse mini quest om nooit te vergeten!
Je verblijft op D-Ranch in een sfeervolle pipowagen met vrij uitzicht op de paarden. De kosten voor deze quest bedragen € 495,-. dat is inclusief verblijf, avondeten, ontbijt en lunch.

* Na aanmelding krijg je uitgebreide informatie toegestuurd.