Medicijnwiel

Het Medicijnwiel is één van de bekendste Sjamanistische tradities.

Het medicijnwiel is als een persoonlijk plattegrond. In tegen stelling tot een plattegrond van een stad of dorp, is jouw persoonlijke plattegrond altijd meeneem baar. Het medicijnwiel vormt een overzichtelijke plattegrond, een cirkel met daarop 4 verschillende punten op gelijke afstand van elkaar geplaatst. Elke richting speelt een specifieke rol en ondersteund juist haar individualiteit door de 3 andere richtingen. Ze horen bij elkaar en vullen elkaar aan.

Leer je 4 windrichtingen kennen. Het wiel helpt je steeds plaats te bepalen. In welke levensfase je ook bevindt, je kunt jezelf weer terug vinden op het wiel. Op het moment dat je precies weet waar je je bevindt, wat je stemming ook is, kun je terug vinden op het wiel. Het wiel is een praktisch werktuig waarmee je zowel je dagelijks als spiritueel leven kunt begrijpen, sturen en vormgeven.

Dit kan zijn voor het:

  • Verkrijgen van antwoorden op een specifieke vraag
  • Vinden van kennis over een bepaald onderwerp
  • Hervinden van focus (werk en privé)
  • Healing vinden
  • Verkrijgen van ondersteuning bij persoonlijke ontwikkeling
  • Ontdekken van verborgen kwaliteiten en talenten

In het Sjamanisme zijn er altijd ceremonie, het is een manier van het eren van het leven door middel van rituelen. Tijdens het Medicijnwiel ritueel maken we gebruik van diverse Sjamanistische technieken zoals transreizen, bewustzijnsveranderingen, archetypes en meditaties.

Het Medicijnwiel ritueel wordt geleidt door Sjamaan Humming Blue Whale. Het is geschikt voor zowel beginners als gevorderde. Ook als je nog niet bekent bent met Sjamanisme ben je van harte welkom. Natuurlijk kun je altijd contact opnemen als je nog specifieke vragen hebt of om je op te geven.