Healing

TrommelBij lichamelijke- psychische- en emotionele klachten kun je terecht voor een healing. Bij een healing wordt gewerkt aan de kern van het ontstaan van de klacht. De angel wordt eruit gehaald, zodat je klacht(en) verminderen en uiteindelijk verdwijnen.

De klachten kunnen jaren geleden zijn ontstaan bij je zelf, en het kan ook zijn dat het is doorgegeven via de familielijn. Wat de oorzaak ook is, door het bij de kern aan te pakken, zal je hele systeem reageren en veranderen ten goede van jou wel zijn. Op het diepste niveau zal er gewerkt worden. aan deze zal worden getransformeerd op celkern niveau. Zodat je cel geheugen is gereset in het nu.

Het is een krachtige manier van healing die met drum wordt begeleid. Voor een persoonlijk conslult/healing zijn er verschillende mogelijkheden; Je bent van harte welkom om langs te komen op de praktijk in Badhoevedorp. Ook is het mogelijk om via skype een behandeling te krijgen. Vooral voor mensen die verder weg wonen of in buitenland verblijven .

Tot de mogenlijkheid hoort ook om op afstand de healing te krijgen.
Je kunt een foto opsturen via de mail. Wanneer de healing heeft plaats gevonden krijg je via mail of tefoon de weergave van de inhoud van de healing. Het is vooral voor kinderen en tieners een mooie manier. En voor autische kinderen, of voor hele gezin. Dan wordt het hele gezin meegenomen in de healing zonder dat je er allemaal hoeft te zijn.

Duur


Een healing neemt ongeveer 60 tot 90 minuten in beslag.

Locatie

Jac Takkade 40 te Aalsmeer, aan de rand van het Amsterdamse Bos.

Kosten

Healing: 1 persoon € 125,00
Healing: 2 personen € 225,00
Healing: 3 personen € 345,00
Healing: 4 personen € 465,00
Healing: 5 personen € 575,00

Aanmelden healing