Go Walkabout

Nieuwe afbeeldingSjamaan Humming Blue Whale heeft meer dan 25 jaar in de psychiatrie gewerkt. Ze heeft daar diverse functies vertolkt op verscheidene afdelingen en instanties. Ze werkte onder andere met jonge kinderen, pubers, volwassen maar ook gedetineerden. Tijdens het werk bij deze instanties ontdekte ze regelmatig dat ze haar “ei” niet volledig kwijt kon.

Daarom startte ze in 2002 jaar haar eigen bedrijf Go Walkabout op, wat een lang gekoesterde wens was. Al acht jaar begeleidt Sjamaan Humming Blue Whale vol passie mensen door richting te geven aan lichaam en geest. In haar praktijk voor Sjamanisme & Levenspadcoaching brengt Sjamaan Humming Blue Whale mensen weer terug in hun kracht.

Door de jaren heen ontwikkelde Sjamaan Humming Blue Whale zich zowel op persoonlijk als professioneel gebied. Hierdoor ontstond er als vanzelf een andere manier van begeleiden en benaderen waarin ze haar rugzak aan kennis en ervaring inzet om mensen nog beter te op weg te helpen met hun levenspad.

Sjamaan Humming Blue Whale werkt vanuit het Sjamanisme, wat inhoudt dat Spirit, Body, Mind & Soul met elkaar verweven zijn. Tijdens de behandelingen, cursussen en spirituele reizen kijkt en luistert ze zorgvuldig naar wat het individu nodig heeft. In haar praktijk maakt ze o.a. gebruik van Sjamanisme, meridianen, energiewerk, NEI en Quantum Touch en bachbloesem remedies.

Nu geeft ze niet alleen richting aan lichaam en geest maar brengt ze deze op haar authentieke manier ook echt in beweging.

 

Go Walkabout wordt regelmatig gevraagd door diverse faculteiten van Nyenrode Business Universiteit

Werkzaam voor Neyenrode